Vitamina C injectabila este benefica

Vitamina C are efecte antioxidante, de protecție celulară, de distrugere a cancerului și de prevenirea acestuia. Poate fi de mare folos vitamina C injectabila în problemele de sănătate grave. Astfel nu este de mirare, că vitamina C injectabila în cele mai multe cazuri se administrează împreună cu vitamina B17, o substanță chimioterapeutică naturală împotriva cancerului.

Tratamentele naturale sunt foarte eficiente, la fel ca și cele tradiționale, pe bază de radio- și chimioterapii, prescrise de medici specialiști. Vitamina C injectabila este utilizată și pentru că întărește sistemul imunitar, un lucru foarte important în lupta cu bolile.

Totodată diminuă nivelul total al colesterolului și tensiunea arterială. Majorează nivelul colesterolului de tip „bun” în organism, împiedică formarea de cheaguri de sânge. Vitamina C injectabila poate fi comandată de pe site-ul oncoshop.ro, împreună cu vitamina B17. Administrarea acestor două vitamine injectabile poate aduce rezultate chiar foarte bune în tratarea cancerului de orice fel.

2 ani ago