sina de tavan

Șină de tavan de toate tipurile!

Te-ai plictisit de perdelele din casă și nu mai suporți stilul învechit de prindere? Este un calvar să montezi înapoi perdelele și draperiile proaspăt spălate, dar nu știi care ar fi soluția ideală? Vino în magazinele Diego și consultanții noști îți vor dau sfaturi practice în ce situații merită aleasă șină de tavan sau montajul pe galerii.

Perdelele și draperiile au un rol foarte bine definit în casă: umbrire și crearea intimității față de privirile trecătorilor. Dar în același timp este un element de design marcant a camerei în care este montată. Oricum privim lucrurile, este o piesă importantă a amenajării, deci soluția trebuie aleasă cu multă atenție.

Șina de tavan se potrivește în încăperi unde este importantă manevrabilitatea și simplitatea perdelelor. În bucătării de pildă este un avantaj șina de tavan și arată senzațional cu perdele scurte. Cu ajutorul șinei de tavan se pot realiza forme curbate, de lungimi arbitrare, fiind potrivite pentru livinguri cu ferestre lungi sau în forme neregulate. Nu-i așa că te-am convins? Vino și schimbă galeria veche!

3 ani ago