Prelucrarea solului cu combinator

Fermierii știu foarte bine, că terenul trebuie prelucrat înainte de semănare, dar și după. Un utilaj folosit pentru pregătirea pământului înainte se semănare este combinator agricol. Acesta poate fi dotat cu diferite numere și tipuri de brațe, deci este adaptat atât tipului de sol, cât și pentru puterea tractorului.

Datorită culisării brațelor, poate fi variată și adâncimea de lucru cu acest utilaj. Acesta poate fi fix sau rabatabil. Cel de al doilea se folosește de obicei pentru lucrarea suprafețelor mari de teren. Dacă doriți, să achiziționați un combinator nou nouț, intrați pe pagina web satex.ro, unde veți găsi produsele fabricate de către compania Satex România.

În această gamă se află și combinator agricol. Există mai multe parametri tehnici, ilustrate pe o listă, după care puteți alege utilajul perfect. Nu numai online, ci și personal puteți vedea aceste utilaje moderne, dacă faceți o vizită la depozitul din Săcuieni Bihor, str. Libertății nr. 33. Un combinator nu poate lipsi de pe ferma Dumneavoastră, deci cumpărați-l!

3 ani ago