glutationul

Glutationul pentru sănătatea noastră

Dacă sistemul nostru imunitar funcționează perfect, nu ne pot ataca bolile așa de ușor. Glutationul este cel mai important potențator a sistemului imunitar, dar și principalul antioxidant al corpului uman. Acesta protejează celulele atunci, când suntem sănătoși, dar și dacă suntem bolnavi.

Trebuie știut, că necesarul de glutation crește pe parcursul nopții, când corpul se concentrează pe detoxificare și reconstrucție. Asta datorită ritmului circadian. Deci pentru întărirea sistemului imunitar, dar și în caz de boală este bine să folosim glutationul.

Acest detoxificant natural sub formă de supozitoare poate fi achiziționat de pe pagina web oncoshop.ro, unde veți găsi și instrucțiuni de administrare ale acestuia. Comanda se dă la numărul de telefon găsit pe site.

Livrarea se va face în cel mult 48 de ore de la comandă, iar peste 500 RON acesta este gratuită. Tratamentul recomandat cu glutation este de minimum trei cutii, pentru a obține un efect profund. Pentru sănătatea Dumneavoastră nu evitați achiziționarea acestuia!

2 ani ago