City Guide Oradea

Ești tursit sau, de ce nu, orădean și dorești să afli ce fel de evenimente importante urmează să se petreacă în Oradea, să citești câteva rânduri despre unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din oraș, ai nevoie de o hartă sau de câteva informații utile despre oraș sau, pur și simplu, vrei să lecturezi câteva articole despre locuri speciale care se află la doi pași de Oradea și pe care, de ce nu, să le vizitezi într-un viitor apropiat? Atunci credem că City Guide Oradea ți-ar putea fi de folos.

City Guide Oradea este o revistă distribuită în mod gratuit și care este atât imprimată, dar poate fi găsită și în format electronic. City Guide Oradea poate fi o unealtă numai bună de utilizat atunci când vrei să vizitezi orașul și câteva locuri din județul Bihor sau dacă dorești să afli mai multe lucruri despre Oradea și împrejurimile acestui oraș.

Această revistă, City Guide Oradea, aparține de proiectul Ghid Local Oradea – o platformă de promovare a orașului și a județului Bihor care, la inițiativa proiectului Cluj.com – Ghid Local, ce oferă o viziune diferită asupra modului în care orașul de pe Crișul Repede poate fi privit, o perspectivă orientată înspre valorificarea lucrurilor cu adevărat bune din Oradea.

City Guide Oradea apare o dată la două luni și este însoțită de o hartă pe care sunt indicate zece dintre cele mai importante obiective turistice din oraș. De asemenea, poate fi găsită atât la info point-uri, cât și la partenerii proiectului Ghid Local Oradea care, de altfel, își desfășoară activitatea în domenii diverse: mâncare, servicii, cazare, cultural etc.

Ușor de urmărit, cu o structură bine definită și cu informații utile și, unele dintre acestea puse într-o lumină mai artistică, revista City Guide Oradea este un element care nu trebuie uitat în camera de hotel atunci când pornești la pas în căutarea comorilor ascunse în interiorul orașului Oradea și în afara acestuia.

Așadar, ia revista City Guide Oradea cu tine și începe o nouă călătorie!

 

5 ani ago