Prin optimizare Google pagina crește calitativ

Cel mai simplu mod de a aduce utilizatori pe un site este folosirea motoarelor de căutare ca punct de plecare. Cel mai folosit motor de căutare este Google Search. Pe acest motor zilnic se fac miliarde de căutări. Ca un site să beneficieze de aceste căutări, pagina trebuie pregătită, să fie compatibilă cu motorul Google. Procesul de optimizare Google este de fapt o potrivire a site-ului pentru a putea beneficia de puterea motorului de căutare Google.

Cum ajung vizitatorii la un anumit site? Răspunsul este simplu! Utilizatorii folosesc motorul de căutare să găsească anumite produse, servicii, de care sunt interesați, folosind cuvinte cheie. Motorul Google returnează o serie de pagini, care ar putea să fie relevante. Paginile care vor fi afișate, sunt decise de un algoritm, care funcționează după reguli foarte stricte.

Prin optimizare Google se încearcă influențarea acestei decizii prin mărirea punctajului. Bineînțeles, punctajul se poate influența numai prin calitate. Prin optimizare Google pagina va deveni mai prietenoasă atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru vizitatori.

Print Friendly
6 luni ago